Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід| RSSЧетвер, 28.03.2024, 14:13

Богуславський районний центр дитячої та юнацької творчості
Картинки по запросу центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 15 » Районний збір лідерів
20:40
Районний збір лідерів

14 листопада 2018 року в Богуславському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся районний збір лідерів учнівського самоврядування Богуславщини.

На заході були присутні 21 лідер з 15 навчальних закладів району.

На початку засідання, практичний психолог ЦДЮТ Ткаченко Л.А. провела анкетування на виявлення лідерських якостей, за підсумками якого всі присутні ще раз пересвідчилися, що тут зібралися справжні лідери.

   

Координатор учнівського самоврядування в районі Комісаренко І.М. ознайомила присутніх із напрямком дисциплін під загальною назвою Life-coaching та провела тренінги «Чотири скрині» і «HIGH FIVE».

    

Під час пленарного засідання був обраний керівний склад районної ради Асоціації дитячих та молодіжних організацій Богуславщини. Головою районної ради залишилася Охріменко Інна (учениця Богуславської ЗОШ № 2), її заступником обрали Шманенка Владислава (учня Богуславської ЗОШ № 2), а секретарем – Гончар Дар’ю (учениця Богуславського НВК). Головою «Комісії з питань реклами та зв’язків із громадськістю» залишилася Тиха Наталія (учениця Богуславського НВК), головою «Комісії з питань освіти та захисту прав дитини» обрали Соломко Вікторію (ученицю опорного навчального закладу Іванівський НВК), головою «Комісії з питань екології, спорту та здорового способу життя» за лишилася Дроздова Вікторія (учениця Саварського НВК) та головою «Комісії з питань культури, дозвілля та волонтерської діяльності» залишилася Осіпенко Каріна (учениця Дибинецького НВК).

Особливо плідною була робота по написанню проектів, над якими органи учнівського самоврядування Богуславщини будуть працювати протягом 2018 – 2019 навчального року. Під час оформлення та захисту проектів також була використана нова форма роботи під назвою «Дерево проектів». За цією технікою лідери визначали саму проблему, яку потрібно вирішити, корінь цієї проблеми та наслідки, яку вона несе, а також заходи, які допоможуть у її вирішенні.

  

А закінчився збір традиційно – запальними флешмобами.

Та на цьому робота депутатів районної ради АДМОБ не закінчилася. Головним завданням кожного учасника передати отримані знання у свій навчальний заклад та розвивати  лідерський рух. Адже саме від такої ініціативної та відповідальної молоді залежить наше майбутнє. Тож бажаємо успіхів кожному з вас!

                             

 

Переглядів: 269 | Додав: Iryskakom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Прогноз погоди
Погода
Погода у Богуславі

вологість:

тиск:

вітер:

Корисні посилання
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Copyright MyCorp © 2024