Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід| RSSСубота, 20.04.2024, 14:24

Богуславський районний центр дитячої та юнацької творчості
Картинки по запросу центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 2 » Про підсумки районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну та техногенну тематику
13:03
Про підсумки районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну та техногенну тематику

01 листопада 2018 року підведено підсумки районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну та техногенну тематику».

На конкурс подали 56 робіт з 16 навчальних закладів: Богуславська СЗШ № 1, Богуславська ЗОШ № 2, Богуславський НВК ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 – гімназія, Бранепільський НВК, Вільхівецька філія опорного навчального закладу Іванівський НВК, Дибинецький НВК, Тептіївський НВК, Саварський НВК, Ісайківський НВК, Мисайлівський НВК, Киданівський НВК, Хохітвянський НВК, Шупиківський НВК, опорний навчальний заклад Іванівський НВК, Розкопанецька ЗОШ та Богуславський ЦДЮТ.

На підставі висновків журі в складі:

Волошина В.В. – провідного інспектора Богуславського РС ГУ ДСНС України у Київській області, майора служби цивільного захисту

Графінової М.А. – методист районного методичного кабінету відділу освіти Богуславської РДА

Луценко Н.Л. – директора Богуславського районного центру дитячої та юнацької творчості

Ткаченко Л.А. – заступника директора з НВР Богуславського районного центру дитячої та юнацької творчості

Ткалич Л.В. – керівника гуртка «Образотворче мистецтво» Богуславського районного центру дитячої та юнацької творчості

Середи І.В. – керівника гуртка «Виготовлення сувенірів» Богуславського районного центру дитячої та юнацької творчості

переможцями визнано:

І вікова категорія

І місце розділили – Чернишенко Даша, учениця 4-А класу Богуславської ЗОШ № 2, за роботу «Рятівник – благородна професія», керівник Шевченко О.В. та Свистун Артем, учень 1-А класу Богуславської СШ №1, за роботу «Мрію стати пожежником, як тато і дідусь», керівник Матійко В.В.

ІІ місце розділили – Олексієнко Тетяна, учениця 3 класу Киданівського НВК, за роботу «Руки геть! Я не іграшка!», керівник Тернова О.О., Ковтун Оксана, учениця опорного навчального закладу Іванівський НВК, за роботу «Для розваги чи для гри: сірників ти не бери!», керівник Павленко Н.М. та Біляков Віталій, учень 3-В класу Богуславської СШ №1, за роботу «Нікого не залишимо в біді», керівник Кабалик Л.М.

ІІІ місце розділили – Скалозуб Костянтин, учень 1 класу Хохітвянського НВК, за роботу «Бережи ліс від пожеж», керівник Пампущенко М.В., Доник Оксана, учениця Вільхівецької філії опорного навчального закладу Іванівський НВК, за роботу «Бережіть ліс від вогню», керівник Штронда О.О. та Лютий Максим, учень Мисайлівського НВК, за роботу «Обережно з вогнем», керівник Рябченко Л.В.

ІІ вікова категорія

І місце розділили – Ломако Надія, учениця 8 класу Вільхівецької філії опорного навчального закладу Іванівський НВК, за роботу «Сірники без нагляду – трагедія в родинах», керівник Ломако В.Ф. та Ганжа Анастасія, учениця 7 класу Богуславської СШ № 1, за роботу «Рятувальник на виклику», керівник Давиденко-Нагорна Н.С..

ІІ місце – Щербак Анастасія, учениця Саварського НВК, за роботу «Бережи ліс»

ІІІ місце розділили – Даниленко Мар’яна, учениця Богуславської ЗОШ № 2, за роботу «Професія – на сторожі життя», керівник Запоріжська К.А., Химченко Марія, учениця Дибинецького НВК, за роботу «Бережемо природну красу» та Калюжна Вікторія, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» ЦДЮТ, за роботу «Вогонь – не іграшка! Це всім слід пам’ятати …», керівник Ткалич Л.В.

ІІІ вікова категорія

І місце – Донаєва Мадіна, учениця Саварського НВК, за роботу «Бережи планету»

ІІ місце – Доброштан Максим, учень 11 класу Богуславської СШ № 1, за роботу «Рятуємо ліс від пожеж», керівник Самойленко Г.П.

Переглядів: 379 | Додав: Iryskakom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Прогноз погоди
Погода
Погода у Богуславі

вологість:

тиск:

вітер:

Корисні посилання
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Copyright MyCorp © 2024