Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід| RSSЧетвер, 28.03.2024, 16:51

Богуславський районний центр дитячої та юнацької творчості
Картинки по запросу центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Грудень » 17 » Привітання вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Оберіг»
11:38
Привітання вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Оберіг»

В рамках реалізації проекту «Поділись своїм теплом», лідери Богуславщини на чолі з координатором учнівського самоврядування в районі Іриною Комісаренко, 16 грудня 2019 року відвідали вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Оберіг».

Голова комісії культури, дозвілля та волонтерської діяльності АДМОБ Васильченко Наталія та депутат цієї ж комісії Сірик Олександр (учні Богуславського академічного ліцею № 1) підготували та провели святковий концерт для дітей. Заступник голови комісії з питань освіти та захисту прав дитини АДМОБ Коростіль Владислава (учениця Ісайківського НВК) та Комаровських Даша (учениця Богуславського академічного ліцею № 1) привітали всіх чудовими піснями. І звичайно ж, до дітей завітав Святий Миколай (Прядко Максим, учень Богуславського академічного ліцею № 1), який подарував дітям солодощі і цінні подарунки (принтер та шкарпетки). Допомагали у проведенні заходу Данілова Марія та Павліченко Ірина (учениці Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН»), Шманенко Владислав (учень Богуславського ліцею № 2), Кириленко Олена (учениця Киданівського НВК), Бурлуцький Андрій (учень Ісайківського НВК), Пастушенко Мар’яна та Сидоренко Софія (учениці Мисайлівської гімназії), Довгановська Інна та Касинець Діана (учениці Іванівського ОЗО)).

Вихованці «Оберегу» теж не залишили гостей без вітання – затанцювали для них запальні танці.

Після концерту керівник гуртка тістопластики «Солоне тісто» ЦДЮТ Ірина Середа провела для дітей майстер-клас по виготовленню сувенірів з пластиліну модуліну. Дітки мали змогу зробити власноруч собі іграшки та залишити їх на згадку про свято Святого Миколая.

В цей день ніхто не залишився без подарунків, але найголовніше – це посмішки дітей, їх вдячні слова та обійми.

Переглядів: 335 | Додав: Iryskakom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Прогноз погоди
Погода
Погода у Богуславі

вологість:

тиск:

вітер:

Корисні посилання
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Copyright MyCorp © 2024