Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід| RSSСубота, 27.04.2024, 04:28

Богуславський районний центр дитячої та юнацької творчості
Картинки по запросу центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Листопад » 24 » Підсумки районного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»
16:15
Підсумки районного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації на 2020 рік та з метою виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, духовних і культурних цінностей усіх націй і народів, які живуть в Україні, 23 листопада 2020 року підведено підсумки районного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» (далі – експедиція).

На конкурс було подано 12 робіт: із Богуславського академічного ліцею №1, Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН», Бранепільського НВК, Вільховецької гімназії (3 роботи), Саварського НВК, Тептіївського НВК, Хохітвянської гімназії, Шупиківського НВК та Богуславського ЦДЮТ (2 роботи).

На підставі висновків журі переможцями визнано:

за напрямом «Духовна спадщина мого народу»:

І місце розділили – Чайка Анастасія, Березова Ліана, учениці 9 класу Шупиківського НВК за роботу «Маруся Богуславка – українська жінка-невільниця», керівник Лук’янченко О.Ю. та пошукова група «Юні та допитливі» Саварського НВК за роботу «Маруся Богуславка – дівчина з легенди чи історична героїня?», керівник Шевченко Т.П.

ІІ місце – історико-краєзнавча пошукова група учнів Богуславського НВО «Ліцей №3-МАН» «Звенигора» за роботу «Сімейна справа – захист української держави», керівник Дуженко І.П.

за напрямом «Із батьківської криниці»:

І місце розділили – Краснощок Аріна, вихованка Богуславського ЦДЮТ за роботу «Ткацтво на Богуславщині: історія виникнення, розвиток, сучасність», керівник Комісаренко І.М. та Линенко Валерія,  учениця 5 класу Богуславського академічного ліцею №1 за роботу «Ткацькі традиції Богуслава», керівник Глушко Т.В.

ІІ місце розділили – пошукова група 4 класу Вільховецької гімназії за роботу «Ой, на Івана, на Купала», керівник Вегерінська Ю.А. та  пошукова група 5 класу Вільховецької гімназії за роботу «13 грудня – свято Андрія первозданного «Андрію, Андрію, на тебе коноплі сію», керівник Макітренко О.О.

ІІІ місце – пошукова група «Юні краєзнавці» Тептіївського НВК за роботу «В’язання гачком – традиційний вид мистецтва на Богуславщині», керівник Сокальський О.Л.

за напрямом «З попелу забуття»:

І місце розділили – Хутько Віта, учениця 9 класу Вільховецької гімназії за роботу «Стала пам'ять людська обеліском», керівник Пискун В.М. та Шевченко Матвій, вихованець гуртка «Юні екскурсоводи» Богуславського ЦДЮТ за роботу «Живе пам'ять та вдячність людська», керівник Лаговська Т.І.

ІІ місце – Смірнова Ілона, учениця 7 класу Бранепільського НВК за роботу «Шляхами звитяги», керівник Герасименко О.О.

за напрямом «Географія рідного краю»:

І місце – Карпенко Іван, Архипенков Олександр, учні 9 класу Хохітвянської гімназії за роботу «Практичне визначення географічного центру Богуславського району», керівник Притула А.Ю.

Переглядів: 141 | Додав: Iryskakom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Прогноз погоди
Погода
Погода у Богуславі

вологість:

тиск:

вітер:

Корисні посилання
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Copyright MyCorp © 2024