Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід| RSSЧетвер, 02.05.2024, 01:10

Богуславський районний центр дитячої та юнацької творчості
Картинки по запросу центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 7 » Осіння школа лідерів Київщини
14:42
Осіння школа лідерів Київщини

З 31 жовтня по 02 листопада активісти з усієї Київської області (Богуславський район представляла Охріменко Інна, учениця 11 класу Богуславської ЗОШ № 2, голова Асоціації дитячих та молодіжних організацій Богуславщини) зібралися в культурній столиці України для проведення школи лідерів, спільно з учнівським парламентом міста Львова. На дітей чекав захоплюючий квест площею Ринок, який підготували члени Учнівського парламенту Сихівського району. Депутати Обласної ради дітей Київщини дізналися багато цікавинок від своїх однолітків під час такого неформального спілкування, змогли відкрити для себе цікаві місця в центрі міста. Згодом на лідерів чекала пізнавальна екскурсія підземеллям Гарнізонного храму та прогулянка вечірнім Львовом. Другий день був дуже продуктивним: діти відвідали заклад середньої освіти I-III ступенів 3. Учнівський парламент радо привітав делегацію Обласної ради дітей Київщини, подарувавши запальні флешмоби, чудові пісні та пізнавальні дискусії між лідерами учнівського самоврядування. Не менш теплий прийом чекав у Львівському ліцеї № 93. Учні закладу з радістю поділилися своїми успіхами та ідеями, провели цікаву екскурсію в музеї-криївці воїнів УПА на базі свого навчального закладу, розповіли про структуру їхнього парламенту. Також цього дня лідери Київщини відвідали реконструкцію листопадових боїв 1918 року на площі Ринок, та навіть дати інтерв’ю для одного з державних каналів!

Третій день був надзвичайно відповідальним для дітей, адже на них у Львівській міській раді чекала конференція «Лідерський рух Київщини та міста Лева: ідеї, проекти, успіхи», де учні обох областей презентували діяльність та можливості їхніх парламентів. Голова обласної ради, Дімітрій Маламан, розповів про реалізовані проекти, Єгор Федорченко та Середа Олександра поділилися успіхами цьогорічного конкурсу «Лідер року 2018», Верещинська Софія познайомила присутніх з розробкою «Маршрути співпраці» та Донець Анна про проект «Життя без сміття». Протягом заходу діти обмінювалися досвідом та різноманітними думками з приводу майбутніх справ, знайомилися ближче та налагоджували партнерські відносини між собою.

Осіння школа лідерів подарувала багато знайомств та нових задумів для подальшої роботи. Обласна рада дітей Київщини дуже вдячна членам учнівського самоврядування міста Львова за незабутні зустрічі та співпрацю. Діти певні, що майбутнє – за ініціативною молоддю, вже сьогодні вони творять успішне завтра. Поїздка подарувала не лише яскраві емоції, а й справжніх друзів!

 

Переглядів: 222 | Додав: Iryskakom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Прогноз погоди
Погода
Погода у Богуславі

вологість:

тиск:

вітер:

Корисні посилання
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Copyright MyCorp © 2024