Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід| RSSСубота, 20.04.2024, 16:06

Богуславський районний центр дитячої та юнацької творчості
Картинки по запросу центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 19 » День учнівського та студентського самоврядування в Київській обласній державній адміністрації та Київській обласній раді
09:37
День учнівського та студентського самоврядування в Київській обласній державній адміністрації та Київській обласній раді

  15 грудня у приміщенні Київської обласної державної адміністрації та Київської обласної ради відбувся день учнівського та студентського самоврядування «Самоврядування – крок до дієвих реформ».

  Захід  проведено за участі голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана та голови Київської обласної ради Ганни Старикової. На зустріч було запрошено близько 200 дітей та учнівської молоді, педагогів-координаторів органів учнівського самоврядування, депутатів Київської обласної ради. Організатори заходу – департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

  Зустріч очільників області з дітьми-лідерами відбулася у форматі діалогу. Діти презентували досягнення в реалізації соціально значущих проектів й отримали можливість задавати запитання Олександру Горгану та Ганні Стариковій, які ділилися із загалом секретами власного успіху, обговорювали різні питання розвитку освіти, організації дозвілля дітей, їх участі в цікавих і важливих конкретних справах на благо розвитку Київщини.

  У рамках дня учнівського самоврядування дітей-лідерів запросили на стажування у структурних підрозділах Київської обласної ради та Київської   обласної державної  адміністрації. Під час стажування представники міст Білої Церкви та Бучі навіть взяли інтерв’ю у голови Київської обласної державної адміністрації.

  Також за участю дітей-лідерів, представників департаменту освіти і науки та управління молоді і спорту Київської обласної державної адміністрації, депутатів Київської обласної ради, координаторів органів учнівського самоврядування відбувся круглий стіл «Громадянське та національно-патріотичне виховання дітей та молоді: сучасні практики», в якому взяв участь вихованець гуртка «Літературне краєзнавство» Богуславського районного центру дитячої та юнацької творчості Шейхолесламі Богдан та презентував свою роботу «Сучасний ідеал патріота, виплеканий історією».

Переглядів: 278 | Додав: Iryskakom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Прогноз погоди
Погода
Погода у Богуславі

вологість:

тиск:

вітер:

Корисні посилання
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Copyright MyCorp © 2024