Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід| RSSСереда, 24.04.2024, 06:21

Богуславський районний центр дитячої та юнацької творчості
Картинки по запросу центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Обласний збір лідерів органів учнівського самоврядування
11:43
Обласний збір лідерів органів учнівського самоврядування

    З 06 по 08 жовтня 2017 року відбувся обласний збір лідерів органів учнівського самоврядування Київщини. Близько 80 дітей-лідерів та 20 педагогів-координаторів органів учнівського самоврядування районів, міст та територіальних громад області гостинно вітали у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний» села Карапиші Миронівського району. Представниками Богуславщини були Охріменко Інна, учениця 10 класу Богуславської ЗОШ № 2 та Митяй Сніжанна, учениця 10 класу Богуславської СШ № 1.

 У перший день у залі Карапишанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося пленарне засідання, у рамках якого проходила патріотична акція «Рушник єднання». Під час цієї акції лідери Богуславщини передали рушник лідерам Миронівського району.

 Серед почесних гостей з вітальними словами звернулися директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Борисівна Рогова, ректор Білоцерківського національного аграрного університету, академік НААН, доктор економічних наук, професор Анатолій Степанович Даниленко, директор КЗ КОР "Центр творчості дітей та юнацтва Київщини" Тамара Василівна Нестерук, перший координатор обласної ради дітей Київщини Тетяна Миколаївна Доценко.

 У ході пленарного засідання лідери звітували про співпрацю органів учнівського самоврядування з громадськими організаціями, моделювання в просторі сучасних міжнародних відносин та співпраці. Також працювали у комісіях і обирали керівний склад комісій ОРДК. До речі, діти-лідери урочисто посвятили у члени ОРДК Віру Борисівну Рогову, пов’язали кольоровий галстук та вручили особливу подяку «За невичерпну енергію, безмежне терпіння, світлу віру в можливість кожної дитини, велику мудрість та підтримку дитячих лідерських ініціатив». Слова вдячності пролунали і Т. М. Доценко за створення та розвиток лідерського руху.

 Наступний день розпочався з патріотичної акції «Тепло долонь і серця захисникам України», роботи по локаціям із провідними коучерами, майстер-класів. Особлива подяка Тетяні Миколаївні Доценко за тренінги для координаторів. Яскравою подією став «Лідерський бал» – святкування 10-річчя обласної ради дітей Київщини. Концертну програму розпочали вихованці зразкового хореографічного колективу «Вікторія» та вокальна студія «Барвисті мальви» - вихованців центу творчості Київщини. Під час балу лідери продемонстрували елегантність, манери, красу, демократизм.

 Третій день промайнув не менш цікаво. Лідери взяли участь у квесті «Ігри-патріотів», інтерактивному онлайн-навчанні танців та драйвовій фотосесії.

 За період обласного збору всі учасники отримали масу емоцій, активно включилися у виконання насиченої програми та зможуть використати отримані знання у своїх навчальних закладах.

 

Переглядів: 321 | Додав: Iryskakom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Прогноз погоди
Погода
Погода у Богуславі

вологість:

тиск:

вітер:

Корисні посилання
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Copyright MyCorp © 2024